O meni

Ćao ljudi! Ja sam Leonarda Rizvić i dobrodošli na moju službenu stranicu. Imam 24 godine i živim u Zagrebu. Posljednje tri godine zdrava prehrana i fitness su postali veliki dio mog života i kroz taj period sam puno naučila o pravilnoj prehrani, suplementaciji, treningu, a i upoznala sam svoje tijelo –  što mu odgovara i način na koji funkcionira.

Nakon dvogodišnjeg rada u struci kao viša medicinska sestra, odlučila sam ostaviti svoj posao i slijediti svoje snove – graditi karijeru u području fitnesa. U međuvremenu sam završila osposobljavanje za trenera fitnesa na Fitnes Učilištu u Zagrebu, te završavam osposobljavanje za Savjetnika za prehranu i suplementaciju.

Budući da se na Instagramu družimo i polako rastemo, ova stranica napravljena je prvenstveno zbog Vas kako bi vam omogućila što više korisnih informacija i recepata na jednom mjestu. Očekujte kvalitetne i zanimljive objave koje će biti popraćene i vašim željama. Veselim se svemu što će donijeti naredni period. Od mene možete očekivati novitete već u kraćem periodu i jedva čekam da nastavim svoju edukaciju u ovom smjeru kako bi vam omogućila što kvalitetniju suradnju.

Hvala svima na podršci koju mi svakodnevno pružate jer sve dobiva puno veći smisao. Ljubim vas!