• Home
  • /
  • Ponuda
  • /
  • ONLINE SAVJETOVANJE, EDUKACIJA & TRENINZI

ONLINE SAVJETOVANJE, EDUKACIJA & TRENINZI

Kao trener i savjetnik za prehranu i suplementaciju, svjesna sam da smo bombardirani različitim informacijama s različitih mjesta. Ako se ne snalazite, ne znate otkud krenuti, imate pitanja na koja ne možete pronaći odgovor bilo da se radi o prehrani, treninzima ili suplementaciji – online savjetovanje je odlična stvar za vas jer možete puno toga naučiti.

Online savjetovanje i edukaciju sam pokrenula kao “test metodu” prije par mjeseci kako bi uopće vidjela koliko ste zainteresirane za ovakav vid suradnje i kako će to prolaziti sa različitim djevojkama i ženama. U tom periodu sam imala prilike neke od njih upoznati, educirati, posavjetovati te korigirati formu tijekom online treninga.

Za neke je ovo još uvijek apstraktno, ne znaju kako taj dio izgleda, ali djevojke koje prođu ili prolaze online coaching sa mnom su već imale priliku vidjeti kako to izgleda. Bilo da se interesirate kako unaprijediti svoju prehranu, kako koristiti određenu suplementaciju, kako računati kalorijski unos i makronutrijente, što je bitno u prehrani… Bilo koja tema sa područja nutricionizma i fitnesa koja vas zanima može biti obrađena i ja ću ju prirediti za vas.

Kao vaš online trener mogu biti uz vas za vrijeme provođenja treninga u kućnim uvjetima

Žene/djevojke koje surađuju sa mnom u sklopu online coachinga, znaju da sam malo picajzlasta po pitanju forme. Danas stvarno možete naići na puno nepravilnih prikaza izvedbi pojedine vježbe. Slažem se, po pitanju forme ne postoji one-size-fit-all, ali neke osnove se moraju ispoštovati. Odlična forma zahtijeva rad, vrijeme i strpljenje. Loša forma… može donijeti samo probleme, bolove i nezadovoljstvo napretkom. Neka vam pravilna izvedba uvijek bude prioritet.

Ako trenirate u kućnim uvjetima, te niste sigurni u pravilnost izvođenja pojedinih vježbi, možemo dogovoriti online trening u kojem ćemo odraditi check-in forme te ću vas istovremeno korigirati. Ovo se pokazalo kao odličan princip suradnje, jer brzo učite i primijenite naučeno.

Termin za savjetovanje/edukaciju je moguće dobiti već unutar par dana, a odrađujemo ga putem Zoom-a ili WhatsApp video poziva. Kako bi izvukli maksimum iz savjetovanja, prethodno popunjavate upitnik sa osnovnim podacima kako bih vas malo upoznala, te postavljate pitanja, koja potom odgovaramo tijekom video poziva.

Cijena za jedan termin u trajanju od 60 min je 150kn.

Odgovori